Für Lob und Ideen für neue Gelati-Sorten oder Veranstaltungen, wo Ihr die Rollende Gelateria noch vermisst.
Kommentare: 5
#5
Oli P.(Montag, 01 Mai 2023 13:25)
Die Wassermelone und das Erdbeer schmeckt eifach himlisch. Danke Fiona für die netti Bedienig gester am street food festival Basel.
Gruess Oli P.
#4
Chiara(Samstag, 06 August 2022 17:16)
D Glacé isch super fein, vor allem d Wassermelone Glacé schmöckt sehr natürlich und erfrüschend. Ich ha mich bim esse vo de Glacé wirklich gfühlt als wäri grad in Italie. Es wird definitiv nit s
letzte mol gsi si, wo ich vo dere Glacé gässe ha.
#3
Nicole Süsse Verführung(Mittwoch, 03 August 2022 19:24)
Immer wieder gärn. Eifach die besch Glace. Danke Peter
#2
Viviane(Dienstag, 02 August 2022 19:18)
Das Haselnuss-Gelato ist genial! Doch auch das Joghurt-Waldfrucht muss man probiert haben. Es ist die perfekte Mischung zwischen leicht, fruchtig und süss. Ich freue mich schon, mehr Gelati von euch
zu essen :)
Oli P. (Montag, 01 Mai 2023 13:25)
Die Wassermelone und das Erdbeer schmeckt eifach himlisch. Danke Fiona für die netti Bedienig gester am street food festival Basel.
Gruess Oli P.
Chiara (Samstag, 06 August 2022 17:16)
D Glacé isch super fein, vor allem d Wassermelone Glacé schmöckt sehr natürlich und erfrüschend. Ich ha mich bim esse vo de Glacé wirklich gfühlt als wäri grad in Italie. Es wird definitiv nit s letzte mol gsi si, wo ich vo dere Glacé gässe ha.
Nicole Süsse Verführung (Mittwoch, 03 August 2022 19:24)
Immer wieder gärn. Eifach die besch Glace. Danke Peter
Viviane (Dienstag, 02 August 2022 19:18)
Das Haselnuss-Gelato ist genial! Doch auch das Joghurt-Waldfrucht muss man probiert haben. Es ist die perfekte Mischung zwischen leicht, fruchtig und süss. Ich freue mich schon, mehr Gelati von euch zu essen :)
Roberto D'Agostini (Dienstag, 02 August 2022 18:13)
Ich find Haselnuss und au Kokosnuss fein. Freu mi scho uf die nöchscht. Grüessli us Sissach.